Sponsoring

Beste Sponsors,


Het is met grote trots en dankbaarheid dat we u verwelkomen bij de GP Beerens ereprijs SKM, een opwindende dameswielerwedstrijd van de 1.1 UCI categorie. Als organisatoren van dit spraakmakende evenement willen we onze oprechte waardering uitspreken voor uw genereuze steun en betrokkenheid bij het bevorderen van vrouwensport en de wielersport in het algemeen.


De GP Beerens vertegenwoordigt niet alleen een hoogtepunt in de wielerkalender, maar ook een viering van toewijding, doorzettingsvermogen en competitieve geest onder vrouwelijke wielrenners van over de hele wereld. Dankzij uw steun kunnen we deze atleten een podium bieden om hun vaardigheden te tonen, hun talenten te laten schitteren en hun passie voor de sport te delen met een wereldwijd publiek.


Als sponsors draagt u bij aan de groei van de wielersport en geeft u vrouwen de kans om hun dromen na te jagen op het hoogste niveau van concurrentie. Uw steun is van onschatbare waarde en vormt de ruggengraat van dit evenement, waardoor het mogelijk wordt om grenzen te verleggen, records te breken en inspiratie te bieden aan een nieuwe generatie van vrouwelijke wielrenners.


Namens het hele organisatieteam willen we onze oprechte dankbaarheid uitspreken voor uw voortdurende steun en toewijding. Samen creƫren we herinneringen, stimuleren we prestaties en bevorderen we gelijkheid in de wielersport.


Met vriendelijke groet,


Staf Van Mensel


Voorzitter de Ster van Aartselaar